Mnenja strank

Kot stranka salona lahko rečem da sem izredno zadovoljen s storitvami,ki jih opravljate in se že več kot desetletje z veseljem vračam vsakič, ko mi čas dopušča. Ostanite tako dobri, prijazni in profesionalni še v bodoče!

– Sani Bečirovič

V današnjem stresnem času si je nujno potrebno vzeti »čas zase«. Kljub vsakodnevnim obveznostim, si je potrebno odtrgati tudi kakšno uro za telesno sprostitev in obnavljanje energije. Masaža, ki jo nudijo v salonu Mona Lisa je strokovna, pomirjujoča, sproščujoča, povrne voljo in odpravi napetost. Gospa Marija strokovno prilagodi program masaže za odpravljanje težav, doseganje kar najboljšega učinka in ugodnega počutja. Pri rednem obisku salona, postane masaža nekaj, čemur se je skoraj nemogoče odreči.

– Igor

KAJ JE SREČA?  Spoznati ljudi, ki človeku s svojimi strokovnimi znanji in postopki lajšajo težave in s tem polepšajo življenje.

Veseliti se tretmajev iz tedna v teden, iz meseca v mesec, iz leta v desetletje v salonu Mona Lisa z g. Marijo Košir in njenim timom, ter se vedno znova veseliti ponovnega koraka čez prag salona Mona Lisa

TO JE SREČA!

– Antonija (upokojenka)

Pred 17 leti me je začela boleti desna lopatica, pa sem začela z masažo hrbta in križa, po kakšnih 7 letih sem prešla na masažo celega telesa, glede na sliko moje hrbtenice in levega kolka, moram povedati, da nimam bolečin, kljub temu da, 5 dni v tednu delam 5h dnevno in obdelujem 2 vrta, saj sem od začetka obstoja Mona Lise torej 17 let, tedenska stranka. Rekla bi zadovoljna stranka.
Zato želim dosti lepega in zdravega osebju v zgoraj omenjenem lokalu.

Marija (upokojenka)

Morda me razumete, ko rečem, da si velikokrat ne uspemo izboriti časa zase, za svoje telo, za sprostitev, za trenutni odklop iz realnega sveta, saj nas motor časa uspešno srka vase in povzroča nezaželen stres. Pa vendarle dandanes obstajajo čudodelci oziroma bolje rečeno rokodelci, ki nas s svojim specializiranim znanjem popolnoma omrežijo. Na trgu je ogromno ponudnikov masažnih spretnosti, le malo pa je tistih vrhunskih, izrednih. In eden takšnih je tudi Salon Mona Lisa, katerega obiskujem. Njihova prijaznost, ustrežljivost, profesionalnost na vsakem koraku ter kakovost ponudbe, ob kateri bi še Mona Lisa zardela so atributi, ki jih delajo neponovljive. Čas se pri njih ustavi, njihov salon pa vedno znova in znova zapuščam kot prerojen. To želim tudi vam, zato predlagam da ga obiščete tudi vi. Ne obljubljajo sicer pomladitve, prerojeni pa vsekakor boste.

– Andrej

Kot športniku je masaža zelo pomembna, zato hodim v salon Mona Lisa 2x tedensko. Vsakega obiska se zelo veselim zaradi prijaznosti maserk in učinkovitosti kvalitetnih masaž. Pri moji športni karieri in napornih treningih so masaže salona Mona Lisa neobhodne!

– Vito

Iskreno bi želela pohvaliti odlično opravljeno pedikuro v lepotnem salonu Mona Lisa. Obiskujem ga že par let in sem zadovoljna ob čisto vsakem obisku, kar se mi zdi izredno pomembno. Na pedikure hodim že cca. 20 let in moram poudariti, da do sedaj še nikjer nisem naletela na to, da imajo tako profesionalen pristop do vsake malenkosti. Vse je super, najbolja pa mi je všeč to, da je vse razkuženo in urejeno ter da imam kljub temu da imajo z menoj kar precej dela, vedno ko odhajam iz salona nogice kot dojenček. Le tako naprej, punce, predvsem pa šefica Marija!

– Sabina