Hydraclean-mladostniška nega

Akne pri petnajstih, popolnoma normalno. Akne pri dvajsetih, počakajmo še malo, saj bo bolje. Akne pri petindvajsetih, nemogoče!?! Pa še kako je mogoče! Če je včasih veljalo, da so mozolji neizogibno pubertetniško zlo, ki pač slej kot prej mine, zdaj po svetu hodi vedno več deklet in fantov v poznih dvajsetih, najde pa se celo kdo, ki šteje dvakrat toliko pomladi, pa se vseeno bori s to »najstniško« nadlogo. Ste morda, tako kot jaz med njimi?

Vzrokov je torej veliko. Recimo, da se nam približno dozdeva, kaj je pri nas tisto, kar sproži izbruh, trudimo se, odpravimo vzrok, pa vendar, akne so še vedno tam! Kaj nam torej še preostane?

Nega! PRAVILNA nega!

  • Pravilna izbira kozmetičnih sredstev za nego!
  • Redna nega, zjutraj in zvečer, vsak dan!
  • Aken ne stiskajte sami!
  • Včasih je bolje zadeve prepustiti strokovnjakom!
  • Za lepo kožo je potrebno negovati še kaj drugega …

Kako že pravijo? Zdrav duh, v zdravem telesu! Stres je zagotovo eden izmed poglavitnih vzrokov za pojav aken. Za lepo kožo je zelo pomembno, da se veliko gibljemo v naravi, da se pravilno prehranjujemo, predvsem pa da smo zadovoljni sami s seboj. Šele ko smo notranje pomirjeni, zažarimo tudi navzven. Nekaj takega kot je majhen mozoljček ali dva, si resnično ne zasluži, da bi krojil nekaj tako pomembnega kot je naša sreča! Najlepši pa smo ravno takrat, ko smo srečni. Preverjeno!

Specialna nega je primerna predvsem za nečisto in aknasto kožo za mlade do 27 let, ki potrebuje izdatno čiščenje. Kožo najprej površinsko očistimo s primernim čistilom in naredimo piling, ki odstrani odmrle celice. Nato sledi priprava na čiščenje in nato izdatno čiščenje por. Po želji stranke oblikujemo tudi obrvi.  Po čiščenju kožo pomirimo s primerno masko.  Nego zaključimo z nanosom primerne kreme. Nega traja 1h.