Skrbimo za vas

Izvedite več o nas

Naša zgodba!

Ko podjetje – salon deluje več desetletji ima trdne temelje. Temelje, ki jih vsaka sprememba ne omaje in spremeni tok dela. Prav tako salon s 29 – letno tradicijo sestavlja kolektiv, ki pozna želje strank, način dela, komunikacije, pridobi si zaupanje strank, ki se vračajo. Salon Mona Lisa ni le salon dobrega počutja, masaž in nege. Z leti izkušenj in prakse poskrbimo za vaše tegobe in izboljšamo kvaliteto vašega življenja.

Strokovnost

Strokovna izobraževanja, nenehno iskanje in dodajanje kvalitetnih produktov, natančnost ter doslednost pri našem delu nas dela takšne kot smo.

Predanost

Kot samostojna podjetnica skozi vsa leta razmišljam o delu, uvajanju novosti. Udobje in dobro počutje strank, ter njihovo zaupanje mi ogromno pomeni.

Prijaznost

V vsakodnevnevnem življenju in službeni praksi vidim, da ko prisluhnem stranki, že rešujem problem. Lepa beseda, nasmeh vedno lepo mesto najde.

Izkušnje

Leta izkušenj pripeljejo do suverenega dela, prepoznavanja težav in reševanje le teh. Hvaležna za dosedanje in verjamem v rešitev prihajajočih izzivov.

Ekipa

S sodelavkami tvorimo usklajeno ekipo, delimo si veselje do dela z ljudmi, izobraževanja ter zadovoljstvo ob doseganju vidnih učinkov našega in Vašega trud.
Marija Košir

Po vseh letih delo opravlja z enako vnemo, odgovornostjo in veseljem. Izobraževanje in iskanje novitet sta njena strast. Zadovoljstvo strank je zanjo prioriteta.

Vesna Pavlovič

Sodelavka, ki po veliko letih dela ceni varno in urejeno okolje. Je trden člen ekipe, ki z strokovnim znanjem in predanostjo skrbi za zadovoljstvo strank.

Valerija Rorič

Mladost in želja po znanju jo peljeta v strokovne vode. Kjer je volja je pot. Z izredno vztrajnostjo do uspeha in predanim delom do zaupanja.

Vesna Lešnik

Ko mladost in pozitivna energija prepričata ste spoznali Vesno. Mlada a suverena, posluša, svetuje in reši. Njeno delo navdušuje in prepriča.

Sanja Ilić

S svojim pristnim pristopom si je pridobila zaupanje, saj je pozorna na potrebe vsake stranke. Zavzeto širi svoje znanje in predano skrbi za zadovoljstvo strank.

Sara Tomažič

Je sodelavka, ki z nasmehom začne nov dan. S svojo energijo in prijaznostjo se posveti vsaki stranki in ji s strokovnim delom polepša dan.

Scroll to Top