LYCON depilacija

Vosek LYCON je narejen iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. Zagotavlja vrhunske rezultate, saj bolje kot marsikateri drugi vosek, odstranjuje tudi najbolj trdovratne dlačice, dolge komaj 1 milimeter. Ima nizko delovno temperaturo, je izjemno prožen in nežen, zato na kožo deluje negovalno in blagodejno, voskanje pa je prijetna izkušnja, tudi na najbolj občutljivih delih telesa. Profesionalne kozmetičarke vosek LYCON uporabljajo s samozavestjo, rezultat pa je vedno znova povsem gladka koža, ne glede na tip dlačic.

LYCON v svetu zaradi svoje neprekosljive kakovosti uživa neprimerljiv ugled. Glavne prednosti voskov LYCON so:

  • Zagotavljajo do 70% manj bolečine.
  • Odstranjujejo dlake že pri dolžini 1 milimeter.
  • Voski niso vroči. So topli, imajo nizko delovno temperaturo, zato so zelo nežni do kože in povzročajo le zanemarljivo rdečico.
  • Na istem mestu jih lahko uporabimo od 5- do 6-krat, ne da bi poškodovali povrhnjico.
  • Različne vrste voskov so prilagojene različnim tipom kože in dlačic.
  • Ne povzročajo pigmentacij.

Voski LYCON so različnih prijetnih barv in dišečih arom, vsak od njih pa je namenjen uporabi za določen tip kože in dolžino dlačic. Profesionalnim kozmetičarkam omogočajo, da se odločijo za najboljšo kombinacijo voskanja, ki bo dala najboljše rezultate in zagotovila stoodstotno zadovoljstvo strank.

LYCON voski bodo vedno znova zadovoljili zahteve strank in salonov, saj nikoli ne razočarajo. Rečemo lahko, da brez dvoma upravičujejo svoj slogan – vosek, za katerega se je vedno sleči.

KLASIČNA DEPILACIJA

 

 

Je  depilacija s toplimi voski, ki se jih odstrani s trakovi. Je najbolj razširjena metoda depilacije. Zanjo uporabljamo LYCON voseke, ki so narejeni iz borove smole, so zelo nežni in na koži ne puščajo lepljivih ostankov. Nanašajo se v zelo tankih plasteh in odstranijo komaj 2-3 milimetre dolge dlačice .

LYCON ni le vosek, ampak je sistem za voskanje! Kozmetičarke lahko izberejo vosek, ki najbolj ustreza stranki oziroma njenemu tipu kože, in področje, ki ga bodo voskale, zato lahko vsakič dosežejo najboljše rezultate.

 

 

DEPILACIJA  S TOPLIMI VOSKI

 

LYCON topli voski brez trakov so namenjeni depilaciji celega telesa, še posebej pa so priporočeni za zelo občutljiva področja (obraz, pazduha, bikini). Ti voski so popolni za depilacijo trdih, obritih, kratkih in težavnih dlak. Odstranimo jih na spreten način z roko, ne da bi pri tem polomili dlake.

S pomočjo toplih LYCON voskov za brazilsko depilacijo, lahko z bikinija odstranimo čisto vse dlačice, pri čemer kože popolnoma nič ne poškodujemo. Idealna rešitev za vse, ki ste se do sedaj mučile z britvico in imele posledično težave z neprijetnih srbenjem. Ta depilacija se izvaja na način brez trakov.

Koža na intimnih predelih je po opravljeni brazilski depilaciji lepa, gladka in nedotaknjena, kar je še posebej cenjeno v poletnih mesecih na primer na morju, ko se ženski ni potrebno več ubadati z dlačicami, in je zato tudi dopust lahko bolj sproščen.