Nega obraza

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z redno nego obraza upočasnimo staranje, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Z nego obraza dosežemo bleščečo, prečiščeno polt, pomirimo kožo, jo matiramo in poživljamo.

Naše storitve za nego obraza vključujejo nego obraza, vratu in dekolteja za vse tipe kože z vrhunsko kozmetiko.

Že takoj po rojstvu začnemo z nego novorojenčkove kože. Po navadi zato, ker jo moramo negovati, zaradi zunanjih vplivov in temperaturnih razlik.
Nato pride puberteta ogerci in mozolji. Kupimo čistilne gele, pilinge, kreme… in ob redni uporabi včasih tudi to ni dovolj. Po navadi je potreben  individualen pristop pri odpravljanju teh težav in strokovna roka.
V našem salonu vam in vašemu najstniku po predhodnem naročilu naredimo brezplačen pregled in svetovanje o negi mladostne kože.

Z leti so znaki staranja vedno bolj opazni. Eden izmed vzrokov  je kolagen, ki je glavna sestavina vezivnega tkiva in kožo ohranja napeto in mladostno.

V kozmetičnem salonu Mona lisa vam nudimo širok spekter neg obraza z kozmetiko Guinot in Decleor. Nege so narejene individualno, glede na trenutno stanje in potrebo stranke (vlaženje, hranjenje, čiščenje, svetlenje, krepitev sten kapilar…).